View Single Post
stare 22.06.2009, 07:18   #226
lay

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał MazuR Zobacz post
mam juz 7 cech napakowanych na maxa. zaraz bedzie 8... zdobylem juz takze 10 poziom w muzyce i w wojsku. i niestety zawiodlem sie. w wojsku jako astronauta pracuje caly jeden dzien i mam 6 wolnych... no masakra to mozna sie z nudow zanudzic! :/
a co do misji to juz dawno zaliczone (nie ma sensu robic niektorych rzeczy dwa razy bo po co?) a co do pragnienia zyciowego. jakie to pragnienie zyciowe jak ja je spelnilem po 3-4 godzinach gry w simsy... ta gra jest fajna - ale tylko na 6-10 godzin gry. wiecej sie juz nie da. nuuuuuuuuuuuuuuudy
Trzeba było nie bawić się kodami, proste.

Cytat:
im wyzszy poziom pracy tym mniej roboty?!
Zależy od kariery. Dziennikarz na najwyższym stanowisku pracuje 4 dni w tygodniu.

Cytat:
jakie to pragnienie zyciowe jak ja je spelnilem po 3-4 godzinach gry w simsy
Złe pragnienie wybrałeś. Niektórych nie da się spełnić w 10 godzin gry - przykładowo piątki nastoletnich dzieci. Chyba, że kosztem wszystkiego.

Tak jest, jak chce się od razu stać najlepszym. Nie lepiej czerpać przyjemność z gry, bawić się kolekcjonerstwem, ogrodnictwem, zmieniać pracę? Zawsze możesz mieć parę dzieci, partnera/partnerkę... Jest wiele opcji do wyboru, trzeba tylko chcieć.

@down
To tylko ja cały czas żyję jedną rodziną i potrafię znaleźć simom coś ciekawego do roboty?

Ostatnio edytowane przez lay : 22.06.2009 - 08:14
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem