22.06.2009, 09:09
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Zalety i wady The Sims 3.
Cytat:
Napisał Eámanë
Może jak się używa wszystkich możliwych kodów, to gra się szybko nudzi :> I co Ty robisz z tymi simami, że masz już 6 czy 10 rodzinę?  Moim zdaniem w trójce jest lepiej rozwiązana kwestia hobby, bo gra niczego nie narzuca. W "Czasie Wolnym" nie dało się spokojnie zrobić obiadu, bo zaraz sim zaczynał się interesować kulinariami, nie wiadomo po co, i dostawał zaproszenia do jakichś głupich klubów. W trójce masz mnóstwo interakcji do wyboru, ale świadomego, żaden sim nie interesuje się niczym przez przypadek.
Za to moim zdaniem największą wadą jest zbyt wolny upływ czasu na superprędkości :/ Ktoś ma na to jakiś sposób? Strasznie denerwują mnie te dłużyzny, gdy sim jest w pracy albo śpi.
|
znalazlam cos takiego
Cytat:
Żeby gra się przyspieszała jak dwójka, a nie tak strasznie wolno szła nawet na najwyższej prędkości trzeba wejść w ustawienia, potem w grafikę i wyłączyć "renderowanie zaawansowane" (w prawym górnym rogu). Gra powinna być niby brzydsza, ale ja jakichś wielkich różnic nie zauważyłam, a rzeczywiście można przyspieszać i wszystko ogólniej szybciej działa.
|
no a co do hobby masz racje ;p
denerwowaly mnie ciagle te zaproszenia itepe..
|
|
|