Wreszcie zabrałam się za dodawanie zdjęć.
Oto moja rodzinka, którą gram już trochę.
Stworzyłam parę Morgan i Dave. Byli młodymi dorosłymi.

Ona trzeźwo patrząca na świat pisarka. On wieczny dzieciak. Różnili się jak ogień i woda, ale jednak przeciwieństwa się przyciągają.

Dave znalazł pracę jako sportowiec. Całymi dniami ćwiczył. A Morgan pisała romansidła. Oboje marzyli o dużej rodzinie, więc szybko narodził się Tom.

Był oczkiem w głowie rodziców.

Tutaj już trochę podrósł.

Gdy grałam inną rodzinką Morgan zaszła ponownie w ciążę. Oboje mażyli o córce, ale byli biedni i martwili się czy starczy im pieniędzy na drugie dziecko.
Narodziła się dziewczynka o imieniu Felicja, ale zaraz potem urodziła się druga córka Dagmara, a potem trzecia Monika, Urodziły się trojaczki!

Rodzice byli zszokowani. Z jednej strony cieszyli się, bo zawsze chcieli mieć dużą rodzinę, a z drugiej martwili, ponieważ mieszkają w dwupokojowym domku i ledwo im starcza na jedzenie. Ale potem wszystko jakoś dobrze się potoczyło, Dave dostał awans i powiększyli pokój dzieci. Morgan pisała książki i pracowała w warzywniaku. A Tom szybko podrósł i już jest nastolatkiem i opiekuje się siostrami, które już są dziećmi w wieku szkolnym. Ledwo wiążą koniec z końcem, ale są szczęśliwi i w trudnych chwilach mają oparcie w rodzinie.