View Single Post
stare 23.06.2009, 20:45   #41
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

U mnie to już zaawansowane wiekowo to miasteczko.

Kennedy i Bunchowie się wyprowadzili.
Wprowadziły się jakieś nowe rodziny: Barkleyowie, Morinowie, Lesterowie, Paige'owie, DeMayo i jeszcze jacyś.
Landgrabowie: rodzice są już starzy, Malcolm ożenił się z Holly Alto. Holly jest w ciąży.
Alto: Nick i Vita są już na emeryturach, córka wyszła za mąż, mają nowego syna, nazywa się Royce i jest nastolatkiem.
Ćwir: Gwiodon umarł ze starości, Kornelia dogorywa, a Mortimer zaręczył się z Bellą.
Kawalerwie: rodzice starzy, dzieciaki dorosłe.
Sakemoto: Yumi umarła ze starości, Laghton zbliża się do emerytury, a jego syn zaraz będzie dorosły. Dodatkowo sprowadził się do nich sąsiad.
Alvi: Iqbal dogorywa, dzieciaki dorosłe, dodatkowo Miraj się ożenił z Sandi
French.
Samotne matki: Fiona McIrish i Molly French są już staruszkami, River, córka Fiony nie żyje, Sandi, córka Molly wyszła za Miraja.
Lada: Klementyna umarła (...), rodzice są starzy, Przemysław jest dorosły, a ciotka Zelda spłodziła dwoje dzieci dla Christophera Steela.
Steel: gościu ma dzieci z Zeldą
Koffi: jest już stary, mimo że wg. twórców ma inną orientację ( ) to strasznie chciał spłodzić dzieci, więc... patrz poniżej
Hart: rodzice starzy, Bebe dorosła, jest burmistrzem, poderwała Gobiasa Koffiego, gdyż pilnie poszukiwała materiału na ojca i męża
Zadek: wyprowadziła się do innego domu (ja nie ingerowałem), adoptowała trójkę dzieci, z których dwoje chłopców już są nastolatkami, a dziewczynka zmarła w wieku niemowlęcym (nie wiem jakim cudem, ja tą rodziną nie gram), mieszka z jakąś babką...
Clavell: Bessie i Buster umarli ze starości, Xander zaraz będzie staruszkiem, adoptował dwie dziewczynki, jedna już nie żyje (hmmm... była w wieku szkolnym ), ostatnio się ożenił z Madison VanWatson i będą mieli dziecko.
Frio: Connor ożenił się z Tamarą Donner i mają dziewczynkę.
Ursine: Claire jest już stara, jej córka jest nastolatką (albo młodą dorosłą, nie wiem dokładnie). Dopiero ostatnio zobaczyłem, że to dziecko to sprawka Jareda Frio
Wan-Goddart - są starsi, ale nic więcej się nie zmieniło u nich.
Whrinwright: rodzice są już starzy, przeprowadzili się bez mojej zgody do jednego z moich simów... ich córka ostatnio zmarła.
Jolina: jest gruba...
Wolff: są po prostu starsi, ale nic poza tym się bardzo nie zmieniło.

No takie to perypetie, dodam, że ja prawie nie ingerowałem w życie tych simów, ciągle gram moją własną rodzinką. Tylko ostatnio ożeniłem kilku miastowych, bo zaraz byłaby znowu plaga adoptowanych dzieci
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.