View Single Post
stare 23.06.2009, 22:10   #1369
MarekS
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał JBronkar Zobacz post
Ja pobrałam domki z internetu, potem otworzyłam program Game Launcher chciałam instalować dodatki. Ale nie został instalowany, ponieważ jest błąd krytyczny błąd systemu. Co się dzieje?

Nikt nie pomógł.
Widocznie nikt nie wiedział...
Ja wyczytałem tylko tyle, że przed zainstalowaniem jakiegokolwiek dodatku należy wyjść z gry i dopiero wtedy je zainstalować. Tutaj masz pełną odpowiedź:

"Pobrane przedmioty z Giełdy Wymiany lub The Sims 3 Store nie będą automtycznie dodawane do Twojej gry. Za każdym razem, gdy zechcesz dodać nowy przedmiot do swojej gry musisz użyć Programu startu gry The Sims 3.

UWAGA: Nie możesz instalować rzeczy z The Sims 3 Store lub Giełdy Wymiany podczas gdy Twoja gra jest uruchomiona. Wyjdź z gry przed instalacją nowych rzeczy.

1. Po zakupie pozycji w The Sims 3 Store, ukaże się ona w Programie startu gru The Sims 3. Kliknij na Pobrane aby zobaczyć zakupione lub/oraz ściągnięte rzeczy.
2. Wybierz pozycje, które chcesz zainstalować w swojej grze.
3. Naciśnij Instaluj. Powinien pokazać się pasek postępu instalacji. Kiedy instalacja dobiegnie końca pojawi się komunikat „Gotowe!”, w oknie instalacji. "
  Odpowiedź z Cytatem