Cytat:
Napisał JBronkar
Ja pobrałam domki z internetu, potem otworzyłam program Game Launcher chciałam instalować dodatki. Ale nie został instalowany, ponieważ jest błąd krytyczny błąd systemu. Co się dzieje?
Nikt nie pomógł. 
|
Widocznie nikt nie wiedział...
Ja wyczytałem tylko tyle, że przed zainstalowaniem jakiegokolwiek dodatku należy wyjść z gry i dopiero wtedy je zainstalować. Tutaj masz pełną odpowiedź:
"Pobrane przedmioty z Giełdy Wymiany lub The Sims 3 Store nie będą automtycznie dodawane do Twojej gry. Za każdym razem, gdy zechcesz dodać nowy przedmiot do swojej gry musisz użyć Programu startu gry The Sims 3.
UWAGA: Nie możesz instalować rzeczy z The Sims 3 Store lub Giełdy Wymiany podczas gdy Twoja gra jest uruchomiona. Wyjdź z gry przed instalacją nowych rzeczy.
1. Po zakupie pozycji w The Sims 3 Store, ukaże się ona w Programie startu gru The Sims 3. Kliknij na Pobrane aby zobaczyć zakupione lub/oraz ściągnięte rzeczy.
2. Wybierz pozycje, które chcesz zainstalować w swojej grze.
3. Naciśnij Instaluj. Powinien pokazać się pasek postępu instalacji. Kiedy instalacja dobiegnie końca pojawi się komunikat „Gotowe!”, w oknie instalacji. "