View Single Post
stare 24.06.2009, 09:20   #1373
lay

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał And3st Zobacz post
P.S.
Co daje krzaczek płonących owóców?
Płonące owoce są niezbędne do zrobienia tortu anielskiego.

Cytat:
Napisał Chomiczka Zobacz post
Szukałam odpowiedzi na to, ale jakoś nie mogę znaleźć :/.

Moja simka chce się przeprowadzić do chłopaka (hacjenda ogromna, sama bym chciała tam mieszkać). Nie chcę robić tego połączenia przed edycję miasta, bo wtedy się usuwają pragnienia itd. Pojawia się tylko opcja, żeby on się wprowadził do niej (malutka szopa z przyklejonym wc i miniaturową kuchenką - ...).

Jak zrobić, żeby ona się wprowadziła do niego?
Próbowałaś szukać tej opcji na jego parceli? Tam powinna być. Zawsze można także troszkę "oszukać" i pograć nim. Innego sposobu nie znam, być może jest.

Cytat:
Napisał Aguncja Zobacz post
Właśnie, simy często mają pragnienie wprowadzić się do kogoś. Czy żeby to zrobić, trzeba przenieść się do rodziny u której mamy zamieszkać? Nie ma innych sposobów?
Logiczne, że by zamieszkać u kogoś trzeba u kogoś zamieszkać...

Cytat:
Napisał NobodysPerfect Zobacz post
Pytanie odnośnie ogrodnictwa
już od dłuższego czasu mam poziom 10 z ogrodnictwa
posadziłam już owoce i warzywa które można kupić w sklepie
a także burgeroroślinę stekoroślinę jajko i ser, kwiat śmierci i płonący owoc czy jakoś tak
nie wiem skąd mam wsiąść omniroślinę i kwiat życia wie ktoś to może ??
Nasionko kwiatu życia (czy tam owocu życia) znalazłam w katakumbach. Na omnioroślinę jeszcze nie trafiłam, zapewne trzeba pokręcić się niedaleko laboratorium, katakumbach, bądź też zwyczajnie poszukać w całej okolicy.

Cytat:
Napisał NobodysPerfect Zobacz post
i jeszcze jedno w karierze kucharza mój sim zdobył dwie nagrody mikser jakiś tam i lodówkę po ich zdobyciu napisała mi gra że znajdują się teraz w wyposażeniu rodziny
akurat nic tam nie ma
Nie pomyliłaś wyposażenia rodziny z wyposażeniem sima? To pierwsze znajduje się w trybie kupowania.

Ostatnio edytowane przez lay : 24.06.2009 - 09:27
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem