View Single Post
stare 24.06.2009, 11:07   #12
BlackDevil

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ogonowy, unowocześniający się, DOM. versja: 01

Biorę się za swoje srogie ocenianie
Bryła: zupełnie nie przypadła mi do gustu, za bryłę -
Wejście: a tam jakieś płotki by się przydały, nie? ;] I jeszcze ta... kolumna [?] zaraz obok drzwi... +/-
Ogródek: nie będę oceniać ogródka z lewej i prawej, powiem ogólnie ujdzie w tłumie ;p +
Wejście od środka: trochę tam za pusto, ale dam +
Salon: trochę niedopasowane obicie [czy co tam...?] kanapy do reszty salonu, w sensie że do reszty kolorów salonu, i jeszcze te zielone lampy, jakby niewiadomo skąd się wzięły... -
Jadalnia: nawet może być, ale mogłaś to czymś oddzielić, +
Gabinet: ciemno tam i jakoś mało ozdób, -
Kuchnia: trochę tak wszystko pogmatwane. Blaty nie są ustawione obok siebie, jeśli dobrze widzę na zdjęciach, a wszystko jest od siebie oddzielone. Jeśli popełniłam w czymś błąd, to mnie tam popraw -
Łazienka na dole: no właśnie, obok kuchni? Wiesz, Simów komfort, nie ja tam mieszkam, no ale nie na tym się skupiamy. Łazienka ujdzie, ale mało rzeczy jest tam poustawiane +/-
Korytarzyk: mało rzeczy, ozdób, -
Pierwsza sypialnia na rodzeństwo: po stronie jednego łóżka jest obraz, a po stronie drugiego już nie ma, jeżeli dobrze zauważyłam. Tam gdzie są te szachy, kanapa, szafa... za dużo napaćkane w jednym miejscu. Cholernie mi się podoba to wyjście na balkon +/-
Druga sypialnia dla rodziców: tą zieleń pozostawię bez komentarza, kolory niedopasowane i mało rzeczy, a duże pomieszczenie, -
Łazienka na górze: duża, a mało rzeczy, ten sam błąd, +/-
Taras: ujdzie, +
Razem: 10 minusów, 8 plusów
Moje spostrzeżenie: budujesz duże pomieszczenia, a jest w nich pustka. Jakbym coś tam przeoczyła czy źle powiedziała to zwróć uwagę
Ocena liczbowa: 6/10
Cholera, to się rozpisałam xD
BlackDevil jest offline