View Single Post
stare 28.06.2009, 13:38   #8
malinowaaa
Guest

Domyślnie Odp: Brak twarzy / czarna twarz

Zaczne od tego iż nie moge tworzyc własnych tematów jednak proszę o pomoc .
Otóż mam taki mały problem, posiadam The Sims 2 + różne dodatki, ostatnim dodatkiem jaki instalowałam by " Czas Wolny " ale mniejsza oto, przejdźmy do setna sprawy. Problem polega na tym że obecnie nie posiadam płyty " TS2 Czas wolny " i nie moge uruchomic gry bez tej płyty ( a narazie nie zapowiada się na to bym nabyła takową wersje gry bądź nowszą i chciałabym w takim razie prosic was o pomoc . Czytałam i słyszałam dużo o deamon tools (posiadam go), bo ponoc dzięki temu programowi można odpadac TS2 bez płyty ale z tego co się orientuję to trzeba posiadac płyte by móc utworzyc z niej wirtualny dysk czy coś w tym stylu, ale dziś przypadkiem przeczytałam na innym forum komentarz :
" crack nie pomoże, ściągnij takie coś jak MINI IMAGE i emuluj np. w daemon tools
po ściągnięciu zajmuje 4mb a wypakowaniu 700 zawiera puste pliki dzięki którym gra "myśli" że płyta jest włożona "
Chwile po tym poszperałam w internecie i ściągnełam mini image cd, i teraz problem jest taki, że nie mam pojęcia co dalej zrobic .
Mam nadzieję że objaśniłam mój problem w miare prosto i zrozumiale .
Z góry dziękuję za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem