No i po raz kolejny nieźle się uśmiałam

Więc dość mi się podoba. Zabrakło mi tu oczywiście twoich opisów. Swoją drogą rozumiem, że Zosia jest w ciąży (a wiem jak kobiety w ciąży reagują na wszystko - siostra jest w ciąży), ale żeby aż tak zareagować? Trochę mnie to zdziwiło bo najpierw jakby wszystko przyjęła ze spokojem,a potem obudziło się w niej coś niespotykanego

A ta Brandy to strasznie ironiczna i bezpośrednia osoba. Mam takie malutkie pytanko: Ile ona już tam mieszkała? A teraz jeśli pozwolisz troszkę błędów i nie tylko
Cytat:
Napisał Giovánni
W rzeczywistości Hania jednak o niczym nie zapomniała, tylko nagły przypływ radości był efektem nagłego przypływu pewności, iż jeszcze dziś powinna pozbyć się swojej siostry- tym razem już na zawsze.
|
Nie za dużo tych przypływów? W jednym zdaniu
Cytat:
Napisał Giovánni
- Jesteś niesamowity- Brandy poprawiła biust.
Robert i Brandy leżeli nadzy na kanapie. Byli spoceni, ciężko dychali. Oboje jeszcze nigdy takiego czegoś nie przeżyli. Wstydzili się nawet, że to zrobili- tak w biały dzień!- ale na pewno nie żałowali.Robert wstał, by sięgnąć po szklankę wody. Kilka życiodajnych łyków i może robić to jeszcze raz. Myślał, że z Zosią jest najszczęśliwszy, jednak teraz wiedział, że inne kobiety robią to znacznie lepiej od niej. Nawet cieszył się przez chwilę, że ona tam teraz siedzi i pewnie ma wyrzuty sumienia, a on tutaj przeżywa najpiękniejsze chwile swojego życia- niech pokutuje za swoje nieumiejętności.
|
No wiesz, co takie rzeczy tutaj wypisywać? A gdzie +18? Bo nigdzie nie zauważyłam
Cytat:
Napisał Giovánni
- Nie pytaj się, tylko otwieraj.
|
Nigdy nie można pytać się! To chyba największy błąd popełniany i w wymowie i w pisowni. U nas pani od polskiego za to oceny obniżała.
Cytat:
Napisał Giovánni
- Pachnie, jakby ktoś tutaj uprawiał seks- Hania nerwowo pociągała powietrze nosem.
|
Ej, a to tak serio czuć? Hah

Tak dziwnie to wyszło.
Ogólnie jakoś dziwnie tą całą sytuację opisałeś. Tak szybko i sztucznie. To do ciebie nie podobne
Nie dam oceny, ponieważ zawarła się ona w moim komentarzu

Pozdrawiam