Hm.. nie spodziewałam się tego odcinka tak szybko

Jestem pozytywnie zaskoczona. Szkoda, że takie krótkie te odcinki.. Po raz pierwszy chyba wyszukałam błedy bardziej zauważalne

Cytat:
Napisał Giovánni
- To jest po prostu skandal! Już ja znajdę tego łajdaka! Ledwo go z oka spuściłam, to już na manowce się wybiera, cholera jedna!- drzwi same zamknęły się za cholerującą co drugie słowo Zofią Kowalską. Dlaczego Zosia dostała tak nagłego ataku „****icy”? Dziwna sprawa… przecież sama nie wierzyła, że jej mąż jest do tego zdolny.
|
Zamiast tego "brzydkiego" słowa mogłeś napisac, że dostała białej gorączki bo właśnie nie dawno dowiedziałam się, że to oznacza to samo

A te cytaty które niżej wstawiłam mają bardzo zauważalny - przynajmniej dla mnie - błąd. Zamiast "ciebie" powinno byc cię.
Cytat:
Napisał Giovánni
- Droga Haniu. Miło ciebie poznać. Mam nadzieję, że ty jesteś inna, niż twoja znerwicowana przyjaciółka.
|
Cytat:
Napisał Giovánni
- Oficjalnie chciałabym przywitać ciebie, na Błękitnej Promenadzie i jednocześnie przekazać kilka zasad moralnych tutaj obowiązujących.
|
Cytat:
Napisał Giovánni
- To tez była ironia- zaśmiała się Brandy.- W takim razie, gdy już zostałam poinformowana o tutejszych zwyczajach i przepisach, musze ciebie Haniu wyprosić, ponieważ bardzo mi się spieszy. Przepraszam, że ciebie niczym nie poczęstowałam, ale naprawdę mam urwanie głowy! To cześć Haniu, spotkamy się przy okazji kiedyś tam- kobieta wypchnęła Hanię na chodnik, pomachała do niej wesoło i znikła za drzwiami swojego domu.
|
* * *
Cytat:
Napisał Giovánni
- Twoja służąca jest naprawdę bardzo znerwicowana. Powinieneś udać się do lekarza. Twierdzi, że ma z tobą dziecko.
- Nonsens- mężczyzna wyparł się swojego dziecka, już po nim.
|
Pisząc po przecinku 'już po nim' miałeś na myśli, że Zosia go chyba zabije?

Bo tak dziwnie to napisałeś, że nie wiem czy dobrze rozumiem

Cytat:
Napisał Giovánni
- Pożądanie? Pani chce nas uwodzić?
|
To wyciągnięte z początku bardziej ale przy tym się uśmiałam najbardziej xD

Nie bardzo mi się ten komentarz chciało pisac i to dlatego taki krótki
Sorka ;*