Temat: Niepokorne
View Single Post
stare 05.07.2009, 16:06   #2
Narcyz
Guest

Domyślnie Odp: Niepokorne

Hm.. nie spodziewałam się tego odcinka tak szybko Jestem pozytywnie zaskoczona. Szkoda, że takie krótkie te odcinki.. Po raz pierwszy chyba wyszukałam błedy bardziej zauważalne

Cytat:
Napisał Giovánni Zobacz post
- To jest po prostu skandal! Już ja znajdę tego łajdaka! Ledwo go z oka spuściłam, to już na manowce się wybiera, cholera jedna!- drzwi same zamknęły się za cholerującą co drugie słowo Zofią Kowalską. Dlaczego Zosia dostała tak nagłego ataku „****icy”? Dziwna sprawa… przecież sama nie wierzyła, że jej mąż jest do tego zdolny.
Zamiast tego "brzydkiego" słowa mogłeś napisac, że dostała białej gorączki bo właśnie nie dawno dowiedziałam się, że to oznacza to samo

A te cytaty które niżej wstawiłam mają bardzo zauważalny - przynajmniej dla mnie - błąd. Zamiast "ciebie" powinno byc cię.

Cytat:
- Droga Haniu. Miło ciebie poznać. Mam nadzieję, że ty jesteś inna, niż twoja znerwicowana przyjaciółka.
Cytat:
- Oficjalnie chciałabym przywitać ciebie, na Błękitnej Promenadzie i jednocześnie przekazać kilka zasad moralnych tutaj obowiązujących.
Cytat:
- To tez była ironia- zaśmiała się Brandy.- W takim razie, gdy już zostałam poinformowana o tutejszych zwyczajach i przepisach, musze ciebie Haniu wyprosić, ponieważ bardzo mi się spieszy. Przepraszam, że ciebie niczym nie poczęstowałam, ale naprawdę mam urwanie głowy! To cześć Haniu, spotkamy się przy okazji kiedyś tam- kobieta wypchnęła Hanię na chodnik, pomachała do niej wesoło i znikła za drzwiami swojego domu.
* * *

Cytat:
- Twoja służąca jest naprawdę bardzo znerwicowana. Powinieneś udać się do lekarza. Twierdzi, że ma z tobą dziecko.
- Nonsens- mężczyzna wyparł się swojego dziecka, już po nim.
Pisząc po przecinku 'już po nim' miałeś na myśli, że Zosia go chyba zabije? Bo tak dziwnie to napisałeś, że nie wiem czy dobrze rozumiem

Cytat:
- Pożądanie? Pani chce nas uwodzić?
To wyciągnięte z początku bardziej ale przy tym się uśmiałam najbardziej xD

Nie bardzo mi się ten komentarz chciało pisac i to dlatego taki krótki
Sorka ;*
  Odpowiedź z Cytatem