Cytat:
Napisał Diamond^^Girl
Mam nadzieję, że weźmiesz to sobie do serca i nie obrazisz się i przestaniesz pisać. To jest po to by pokazać ci jak ja to widzę i co ew. można poprawić.
PS. Powodzenia w remoncie 
|
Czy przed pogubionym słowem nie powinno być "nie"? Może Twoje intencje są inne, ale ja wcale nie zamierzam po raz kolejny przerywac jakiegoś FS.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach- użyłaś nawet tego samego określenia co ja- moje pisarstwo
schodzi na psy. Jednak teraz jakoś ani czasu ani humoru na bardziej ambitny tekst

W planie mam jakieś krótkie opowiadanie, gdzie zapewniam Was, będzie dużo opisów, ale dopiero pod koniec wakacji. Na razie macie mnie jedynie pod taką formą- idiotycznej pseudokomedii
I cieszę się, że Diamond^^Girl w końcu powiedziała przykrą prawdę, której wcześniej jakoś nie potrafiłem Wam przetłumaczyć- pisząc Niepokorne zaspokajam swój głód pisarski nie mogąc zdobyć się na nic więcej. Jednocześnie nie chce ich opuścić, bo jakoś zjednałem się z naszymi bohaterkami- jeszcze nigdy z taką pasją nie towrzyłem losów fikcyjnych postaci

To wspaniałe uczucie. A więc- może w następnym odcinku, o ile nie miałby być zbyt szybko, postaram się o więcej opisów.
pozdrawiam wszystkich komentatorów tej pseudokomedii.