Temat: Błędy EA ;)
View Single Post
stare 09.07.2009, 13:04   #135
perry
Guest

Domyślnie Odp: Błędy EA ;)

W mojej ulubionej rodzinie facet miał w wyposażeniu Pomocnika kolekcjonera, a babka kupę warzyw, owoców i innych rzeczy, które wyhodowała czy tam złowiła i jeszcze miała menedżera nastrójnika. taka byłam z tego dumna, ale potem postanowiłam przenieść się na chwilę do wolffów obcykać ich dom, bo mi się strasznie spodobał. Nie byłam nawet jednego dnia u nich, wracam do starej rodziny, a tam u tych gostków w wyposażeniu tylko jakieś durne książki! Nie wyłączałam postępu historii, ok, ale jakim prawem to wszystko zniknęło!!?? Rozumiem, jakby sprzedali, ale żadnych pieniędzy za to nie dostałam, a taki pomocnik kolekcjonera to chyba 12000 simoleonów kosztuje! Dziękuję za takie coś. Ktoś wie o co chodzi?

Aha, jak kończy się wyzwanie, to o co biega z tymi nagrodami? bo mi się wyświetla, że sim skończył wyzwanie i niech zajrzy do dziennika po nagrodę czy coś takiego. A, i przy ukończonych wyzwaniach jak wchodzę do dziennika pierwszy raz to przy gwiazdkach pojawia mi się taki zielony znaczek- co to może oznaczać?? Bo później on znika i jest tylko ta gwiazdka.

Ale jeszcze jedna durnota, czemu za ukończenie wszystkich wyzwań nie ma żadnej nagrody? Człowiek się namęczy, a na końcu nic nie dostanie. do bani z takim czymś.
  Odpowiedź z Cytatem