Reputacja: 10
|
Odp: Losy rodzin MAXISA
Ja głównie gram swoimi rodzinkami, ale na samym początku moją Simkę Matyldę wydałam za mąż za Sima o nazwisku Elfman (nie pamiętam jego imienia), mają kilkoro dzieci (koło 7 ), w tym dużo córek i musiałam im znaleźć mężów. I tak: moja szalona pani naukowiec Milena wzięła ślub z Xanderem Clavellem [nie wiem, jak to wyglądało na samym początku, gdy zainstaluje się grę, bo nie interesowałam się innymi rodzinami, ale wiem tyle, że: rodzice Xandera nie żyją, nie wiem, czy miał jakąś żonę, wiem natomiast, że adoptował 3 (!!) chłopców, a później jego najstarszy syn (jak stał się młodym dorosłym) adoptował dziewczynkę Shante (imiona są okropne...)] i moja Simka zaszła w ciążę, urodziła dziewczynkę i... wyprowadziła się z domu (tylko ona i jej córeczka) , po jakimś czasie znów spotkała się z mężem, poudawała, że chce do niego wrócić, poszli do łóżka i z całego tego spotkania powstała kolejna córeczka , teraz 3 panie mieszkają sobie same w pierwszym zbudowanym przeze mnie od podstaw domku i jest im tam dobrze , a Xander mieszka z tymi wszystkimi adoptowanymi bachorami ; siostra Mileny poznała syna Kawalerów - Jokasty i Wacława (?), brata Belli, wzięła z nim ślub i nie wiem, co dalej, bo zajęłam się Bellą, którą poznałam jako nastolatkę, zaraz po ślubie brata i mojej Simki, Bella miała urodziny, stała się młodą dorosła i poznała... Mortimera Ćwira! Tak, tak, wzięła z nim ślub i trochę naciąganie mam Bellę Ćwir Zamieszkali w jego wspaniałym dworze za cmentarzem, w którym została tylko matka Mortiego, nikt inny nie dożył tych dni, Bella i Morti mają (o ile dobrze pamiętam) czwórkę dzieci, które (ostatnio zauważyłam, jak wychodzili ze szkoły) są już nastolatkami! (jak ostatnio nimi grałam, to byli małymi dziećmi );
a Madison VanWatson służy mi za przypadkową matkę Jak Cyk10n Sw0rd (czy jakoś tak) zaczął romansować z moją Karlą, to zdradził ją z brzydką Madison i ona zaszła z nim w ciążę, urodziła chłopca, który teraz jest nastolatkiem, a jego mama... jest w ciąży z innym moim Simem - Michałem Elfmanem, ponieważ Michał na chwilę obecną nie może mieć dzieci ze swoją żoną, która po prostu jest na to za stara (emerytka stworzona przeze mnie), a bardzo chciał A że nie lubię adoptowanych dzieci, to Michał ma dziecko z Madison 
Landgraabami nie grałam, Claire Ursine ma córkę (nie wiem, z kim, pewnie adoptowaną), Sam Seakemoto nie jest sam, mieszka z nim jakiś wyrostek, nie sprawdzałam, jakie między nimi są powiązania, poza tym co jakiś czas widzę informację, że ktoś zmarł, a ja ich nie znam (pewnie moje Simy tak )i tyle
Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 09.07.2009 - 15:58
|