Łoł, ale żeście się rozpisały ;p
demer -
Cytat:
fajne, tylko coś mnie zdziwiło...
bo cedric umarł podczas turnieju, no nie?
chyba, że w twoim fotostory przeżył.
ale nawet jeśli to gdy był turniej harry był w 4 klasie.
czyli jak się nie mylę, cedric był w 7. więc co on tu robi
|
Na potrzeby FF zmieniłam kilka faktów... Powiedzmy, że Ced był w 6 klasie jak był Turniej, przeżył go ledwo ledwo, a Harry ee... Dostał od Dumbledore`a przeniesienie do wyższej klasy? XD
Voldzio -
Cytat:
Victoria mi sie skojarzyla, nie wiem, czy ogladalas, ale z postacia, ktora grala Meryl Streep w filmie 'Ze śmiercią jej do twarzy' ;p
|
Oglądałam, aczkolwiek dosyć dawno, ale szczerze mówiąc jakoś nie skojarzyłam jej :p Tworząc pannę dziunię (jak to ją zwie niepokorna) wzorowałam się na moich... koleżankach z klasy
Cytat:
boze, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ja cie kocham za to fs. co prawda boje sie, ze sie nie wyrobisz z 3 na raz, ale jestem glodna nowych pomyslow xD
|
Także się trochę tego obawiam xD
papat -
Cytat:
a nie przypadkiem "w środek swojego talerza"?
|
Simka już 3 raz jadła, a ja nie mogłam wycelować, że wbija noża w stek, więc taka fotka wyszła XD (była już na granicy formy xd)
Volti -
Cytat:
oo. Czyżby Forester się zdradziła? ^^ Uwielbiam te twoje końcówki, zawsze pełne przekleństw czy innych podobnych wytoczeń
|
Jak dla mnie najprostrze i najbardziej widowiskowe rozwiązanie :p
Cytat:
Nie sądziłam, że TY zauroczona wszystkimi żałosnymi dupkami Hogwartu wepchniesz tu Cedrica
|
Nie mój wybór... xD
Snejpowa się wzięła za odpisywanie.
(lolz, mam jakiś dar do zdrabniania nicków o_O)
Postaram się być może jeszcze dzisiaj dodać 3 rozdział przed wyjazdem. A potem tydzień nic :< Ale wytrzymacie, mam nadzieję? ;>