View Single Post
stare 13.07.2009, 16:56   #1712
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

agnieszka130187 - o ile wiem, nie da się pozbyć nagród. Ta nagroda za wyzwanie osobowości jest opisana w kategorii charyzma w umiejętnościach. Klikasz na opis umiejętności i tam na dole powinny być takie jakby wyzwania, za które zdobywasz rangi. Te rangi są opisane i w ich opisach jest też napisane, jaka jest nagroda za zdobycie danej rangi. To nie są nagrody rzeczowe, a jedynie nagrody "niematerialne" takie jak szysze zdobywanie przyjaciół, czy gotowanie lepszych posiłków w umiejętności gotowanie. A cechy przyjaciół poznajesz poprzez opcję "poznaj" ale to może trochę potrwać. Można jednak też poznawać cechy poprzez poruszanie tematów charakterystycznych dla danej cechy, np. jeśli zaczniesz rozmawiać o książkach z molem książkowym to Ci wyskoczy, komunikat, że ten sim to mol książkowy. Ale cechy można poznawać również poprzez negatywne interakcje np. poprzez kłótnie z kimś, możesz się dowiedzieć, że ten ktoś to gorąca głowa itp.

Ellie - podejrzewam, że może zbyt często miały zły nastrój? Ale nie wiem, bo u mnie zawsze jest dzieciństwo dobre

I sorry Was, że bez cytowania, ale coś to mi nie chce działać jak trzeba...
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem