Oh Basienka fajny koniec.A słyszałaś o takim filmie "ona,on i pizzeria" czy jakoś tak?Podobny tytuł masz
A ty Elu dlaczego nic nie piszesz!Pisz pisz, naciskaj te małe literki na klawiaturze.... :lol:
"Zakręcony świat" odcinek 5 (5 to moja ulubiona liczba(cyfra) )
....i szybko uklękła.Ramona leżała martwa,miała wbity nóż w serce a w ręce miała karteczkę z napisem "
Ty będziesz nastepna."Marta wystraszyła się ale postanowila że wyciągnie jej nóż.tylko tyle mogła dla niej zrobic.Gdy juz nóż trzymała w ręce (a był on cały z krwi!) do mieszkania wleciał (przenośnia) sąsiad z góry i zaczął krzyczec
-O my god!Pani ją zabiła!Pomocy!Dzwonić po policję!-wydarł się na cały głos.Myślał że to Marta ją zabiła.
-Ale chwila!Ja jej wcale nie zabiłam!To moja koleżanka z pracy i jak przyszłam to ona już była martwa!
-Ale ten nóz w ręce?
-To ja.....go wyciagłam!
-Oj,oj.....Tak to tłumacz się policji!JUż jedzie.
Rzeczywiście policja już nadjechała.5 policjantów weszło do środka i zakuli Martę w kajdanki.
-Pani pojedzie z nami.-powiedział jeden z policjantów
-Ale ja nic...ja naprawdę nic nie zrobiłam!
-A morderstwo?Morderstwo to nic?
I tak Marta została zatrzymana.Groziło jej kilka ładnych lat za kratami.Wzięli ją do przesłychania i wszystko sie wyjaśniło.Sprawdzono odciski palców na nożu i okazało się że były tam 2 rózne.Jeden od Marty a drugi.....No właśnie niewiadomo.Marta zostala przeproszona i uniewinniona.
-A prosze jeszczę chwilęczke zaczekac-powiedział policjant-Czy czasem Asia Swink to pani córka?
-Tak.Coś się stało-przestraszyła sie Marta
-No własciwie tak.
-O bo.....
-Chwileczkę.Asia jest tylko świadkiem wypadku, to nic takiego.prosze się nie martwić i niech pani wraca już do domu.Marta byla roztrzęsiona.Dlaczego córka nie powiedziała jej o tym zdarzeniu?Kto i czemu zabił Ramone Kat?Czy powinna powiedzieć policjantowi o tej karteczce?
Jesli ty tez chcesz znać odpowiedź na te pytania musisz czekać na kolejne odcinki.
Zapraszam.