View Single Post
stare 15.07.2009, 17:09   #1736
ddo bwayo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
Chciałabym sprzedać skały kosmiczne, które znalazł mój Sim, gdyż tyle nie jest mi potrzebnych. Również nie mogę się pozbyć dyplomów z wyposażenia...jeden powiesiłam, ale tam jest ich z 10...
Klikam wyciągam to, ale nie ma opcji sprzedaj, również w trybie kupowania nie mogę tego sprzedać. Moja Simka zanalizowała skałę, okazało się, że jest warta ok. 200 simoleonów i chcę ją sprzedać...

Mam jeszcze inne pytanie, otóż zbieram nasiona i z nieznanych mam tylko 3 rodzaje, chciałam się dowiedzieć ile jest rodzajów nieznanych nasion, bo ja chodzę i zbieram, a mam tylko 3 rodzaje.... Czy kwiat śmierci znaleźć można tylko w katakumbach ? Na cmentarzu nasion nie było, tylko w około, a jedyne co na cmentarzu znalazłam to książkę o zombie, diament i jakąś inną skałę...

Nie wiem od czego zależy, że w jednym miejscu jest mało ryb, w innym dużo. Mam na myśli swoją parcelę, zrobiłam oczko, a w nim ani jednej ryby nie widać, zresztą pokazuje się nawet komunikat, że ryb jest mało. Chciałabym, aby było widać te ryby, da się jakoś ?
1. W wyposażeniu sima masz z boku taki jakby kwadracik. Przeciągasz na niego, puszczasz i Cie pyta czy chcesz sprzedaż.

2. Nie wiem ile rodzajów ale Kwiat Śmierci to rośnie roślina na cmentarzu i z niej trzeba zebrać kwiat który później można zasadzić.

3. Można niektóre ryby wpuszczać do oczka, ale nie wiem czy będzie przez to pisać, że jest więcej.