Cytat:
Napisał Sonia123SIMS
Hmmmm....
A masz przejście? Ja też mam WB i zatrudniłam kasjerkę ale nie mogła przejść do kasy bo nie było dużo miejsca i się nie mieściła  Musiałam wpisać kod i ją przenieść 
|
Nie chodzi mi o zwykłą kasę, ale o tę maszynę do wydawania biletów. Miejsca jest sporo - zarówno w parku, jak i wokół biletownika(?), więc to nie to, niestety.
Cytat:
Napisał Sonia123SIMS
Aha jeszcze dwa pytania... Tylko trochę z innej beczki...Sory że zadaje je tutaj ale nie wiem gdzie...
1. Czy wasz sim-nastolatek miał trądzik jak za długo leżał na słońcu? Jeśli tak, jak go wyleczyć?
2.Mój sim stał się nastolatkiem. Niestety nie wyskoczyła mi ta tabelka "Czego pragnie w życiu?" i teraz sim jest już dorosły, ale nadal ma pogoń za dorosłością 
|
1. Nie zauważyłam. To pewnie przypadek. Każdy nastolatek prędzej czy później nabawi się tej "przypadłości". A jak wyleczyć? Kliknij na lustro-> Użyj maści na trądzik. Za pierwszym razem nie pomaga - dopiero po kilku dniach widać efekty.
2. Zmień tę aspirację za pomocą InSIMenatora. BoolPropem pewnie też się da, ale nie radziłabym z nim kombinować.