Pamiętnik nastolatki Odcinek 1

Cześć!! Jestem Ada i mam 14 lat.Właśnie przeprowadziłam się do tego miasta.Dziś mój pierwszy dzień w szkole...troszeczkę się boję...
Po lekcji...

Uff...niebyło aż tak źle ;] Okazało się że w mojej klasie jest pewna paczka nastolatków któży ubierają się w stylu Punk...wyglądali na całkiem miłych. A na przerwie gdy zostałam w klasie zobaczyłam Adama..siedział i czytał książkę...był naprawdę ładny..tylko niemiałam odwagi podejść i się zapoznać...

Na następnej przerwie okazało się jednak że niektóży mnie nie lubią..a ja starałam się wywrzeć dobre wrażenie..;(

Było jednak i parę osób które mnie polubiły

Lecz po tej kłótni z Robertem troszkę zepsuł mi się nastrój ale coż...

Nagle przez okno dostrzegłam, że Adam znów siedzi w klasie i czyta książkę...pomyślałam więc, że lubi czytać i że kiedyś może razem będziemy siedzieć w klasie i śledzić przygody bohaterów literackich...Ale to tylko marzenia.

Zaprzyjaźniłam się z Magdą, dziewczyną z klasowej paczki.Jest bardzo sympatyczna

Powiedziała że może namówić resztę do przyjęcia mnie do grupy.Byłam bardzo szczęsliwa że będę miała wielu przyjaciół

Więc zgodziłam się i już następnego dnia byłam jedną "z nich".Lecz wiązało się to także z kilkoma konsekwencjami..musiałam wyglądać jak oni..heh..

i oto nowa ja !!(ta po prawej)