Cytat:
Napisał rocktechnika
Co do kamieni, to poczekaj troszkę, zanim pojawią się ponownie w skrzynce. Nie wiem dokładnie, ile to trwa - dobę lub może tylko do następnego poranka jak przyjdzie ubrany na niebiesko Sim i włoży do Twojej skrzynki paczuszkę...? Coś koło tego
Jeśli chodzi o karierę, to jest pewien nielegalny sposób. Proszę, by mnie ktoś poprawił, gdy napiszę nie-do-końca prawdę, ponieważ od kilkunastu dni jestem bez Simów.
Otóż w konsolę kodów wpisujesz "testingcheatsenabled true", następnie klikasz myszką z wciśniętym klawiszem Shift na skrzynkę pocztową i z menu wybierasz opcję dotyczącą kariery "Wybór kariery" (czy jakoś tak). Pojawiają się wszystkie możliwe ścieżki kariery (łącznie z pracami dorywczymi). Wybierasz karierę "Muzyka" i pojawiają się dostępne etapy. Jeśli dobrze pamiętam, to po któryś z tych etapów jest właśnie rozdzielenie na karierę muzyka rockowego i twórcę muzyki filmowej (?) i możesz albo wybrać od razu pierwszy etap kariery muzyka rockowego lub wybrać "etap-przed" i gdy awansujesz, to znów będziesz mogła wybrać ścieżkę.
Albo, albo, albo - po prostu - zacząć karierę od nowa. Obędzie się bez kodów, choć będzie to trwało wieki
Uf
|
Dzięki dzięki. Jeśli chodzi o kamienie - w końcu wpadł
em na to, jak je mieć xD Dzięki za pomoc. A jeśli chodzi o karierę sima, chyba tak zrobię, chociaż kodów używać nie lubię.
kolejne pytanie: czy przy przeprowadzce da radę przesadzić rośliny z "byłej" parceli na "przyszłą" ?
Jeśli tak, umieszcza się je jakoś w wyposażeniu domowym czy jak?