Chciałabym trochę pograć w dwójkę, ale nie mogę! Ostatnio znów mam problem ze znanym nam komunikatem...

. Nie wiem, jak temu zaradzić, bo to na 100% nie jest wina dodatków (sprawdzałam, przenosząc Downloads w inne miejsce). Jaka jest więc przyczyna? Gra wyłącza mi się w połowie ładowania do jakiejkolwiek rodziny. Przestudiowałam cały temat po kilka razy i to, co kiedyś mi pomagało (np. skasowanie plików "Accessory" i "Groups"), teraz nie daje rezultatów. Próbowałam też odinstalowywać RiO i instalować jeszcze raz, ale nadal dzieje się to samo...
Posiadam najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej, zaktualizowałam DirectX'a 9c, wiele razy skanowałam komputer różnymi antywirusami (Avastem, Ad-Aware, ComboFixem, ErrorKillerem i innymi), robiłam defragmentację dysku, wcześniej wywalałam szkodliwe dodatki z neta i nadal nic... Już brakuje mi cierpliwości na te simsy, naprawdę. Zbędne procesy oczywiście też wyłączam, no i dla świętego spokoju tak samo robię z internetem.
A tu dodatkowe informacje o sprzęcie, jakby to komuś pomogło w rozwiązaniu mojego problemu:
Microsoft Windows XP
Professional (5.1, kompilacja 2600)
Wersja 2002
Dodatek Service Pack 1
Komputer:
wieloprocesorowy PC z interfejsem ACPI
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2180 @ 2.00GHz
2.00 GHz
3,00 GB RAM
Karta graficzna: NVDIA GeForce 8500 GT
Typ konwertera DAC: Intergrated RAMDAC
Główny sterownik: nv4_disp.dll
Wersja: 6.14.0011.9038 (Angielski)
Data: 2009-07-14 20:54:00
Podp. przez WHQL: Tak
Ministerownik VDD: nv4_mini.sys
VDD: n/d
Wersja DDI: 9 (lub nowszy)
Przyspieszenie DirectDraw: włączone
Przyspieszenie Direct3D: włączone
Przysp. teksturowania AGP: włączone
Wersja programu DirectX: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Proszę o pomoc...