View Single Post
stare 06.08.2009, 13:23   #1971
MrsKadja
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Witam! Mam pewien problem, nie wiem czy to było już poruszone na tym forum, a jeśli tak to przepraszam, ale nie znalazłam tego.
1.Mam The Sims 3 gram cały czas w Sunsetvalley nie wiem czy tak to się pisze, ale każdy wie o co chodzi.Gdy gram jestem tam w rodzince w tym mieście i gdy wychodzę wykonuje czynność ZAPISZ I WYJDŹ.
Gdy na nowo włączam grę po wszystkich loadingach wychodzi mi ta rodzinka co poprzednio nią grałam zawsze w nią wchodzę nawet jeśli nie chce nią grać bo jak kiedyś coś kliknęłam na początku mojej przygody z The Sims 3 usunęło mi się wszystko co miałam zapisane.A moje pytanie jest następujące jak wejść do miasta Rivievr mam je pobrane i zainstalowane, ale jak włączam gre zawsze pojawia mi się rodzinka z Sunsetvalley.
2. Drugie pytanie mam problemy co do zainstalowania dodatków z peggyzone zrobiłam wszystko dobrze i nie mam ich stworzylam folder MODS a w nim program packages czy jakoś tak i nic na początku miałam te fryzurki i jakiś plik tam nie pamietam jak się nazywał i z nim nie miałam ich w grze i jak go usunęłam też nie miałam ( wszystko jest dobrze rozpakowane ).
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.