View Single Post
stare 06.08.2009, 15:54   #7
_LiLu*_
Guest

Domyślnie Odp: Moj pierwszy dom (Modern House)

Zdjęcia powinny być zrobione od środka o wiele wygodniej jest go wtedy ogladać!
Bryła niezbyt, w szczególności że jest otoczona basenem. Kuchnia za dużo i pusta, okna tez nie pasują i jest ich za dużo. Te kolumny i marmurowe wejście są straszne.
Balkon dryfujący na wodzie nie wygląda zbyt ciekawie, i ta wieża też jest niepotrzebna!
W salonie też jest zbyt pusto, dwie lampy obok kominka są niepotrzebne a białe ściany zupełnie nie pasują! Powinno się też ogrodzić schody barierką. I te kwiaty ustawione w rzędzie!
Pokój dziecka-pusty! Łóżeczko na pewno nie powinno być czerwone bo nie komponuje się z resztą pomieszczenia i po co tam komputer??
W łazience przy takich oknach zero prywatności i kafelki mają za bardzo jaskrawy odcień.
Po co te fontanny po dwóch stronach drzwi? W sypialni wystarczyłyby szafeki nocne a nie cała komoda i znów pusto. Sprzęt do ćwiczeń powinien mieć dla siebie własne pomieszczenie a nie korytarz.Kolejna łazienka niejest taka zła, gabinet nawet mi się podoba gdyby nie te lustra.
Życzę szczęścia przy następnych domu, mam nadzieję że moje wskazówki przydadzą ci się!
3/10