Cytat:
Napisał le hiroshima
dobra nie podoba sie to wypad stad nie musicie tego czytac ani ogladac, dajcie innym sie bawic.
|
Hmm, chyba każdy ma prawo napisać to co myśli. Tak samo można powiedzieć: nie podoba się tobie wypowiedź innego użytkownika to nie czytaj.
W regulaminie chyba nie ma takiego punktu: "Jeśli coś ci się nie podoba, uważasz to za bezsensowne to się nie wypowiadaj, omijaj temat z daleka."
Po to jest forum żeby każdy napisał to co uważa o danym temacie, nawet jeśli to jeszcze nie powstało. Trzeba uszanować zdanie innych, a nie gadać żeby się nie wypowiadali.
Mi osobiście pomysł z gazetką się podoba i z chęcią zobacze pierwszy numer.
Ale zastanawia mnie jedno:
Cytat:
-Jaką orientację seksualną ma Nomad?
|
chyba na ten temat będzie tylko jedno zdanie, bo co więcej można napisać w temacie mającym konkretne pytanie? Chyba nie będzie kilkunastu zdań opowiadających o tym? Lub czegoś zupełnie nie związanego z tytułem tematu, bo to by było już bezsensowne. Bo to tak jak zaglądnąć do książki kucharskiej, chcąc dowiedzieć się jak się robi zupe pomidowową, no i czytamy sobie potrzebne składniki, jak się robi tą zupe, a oprócz tego dowiadujemy się z czego zrobiona jest łyżka, jak się produkuje talerze i jak to się stało że w naszych domach jest woda, prąd i gaz potrzebne do ugotowania tej zupy

I dlatego zastanawiam się nad tym tematem, co w nim takiego może być
@down:
no ale skoro ktoś uważa że ta gazetka jest bezsensowna itp, to niech inni nie piszą że skoro się nie podoba to wypad, bo chyba nie każdemu musi się to podobać.