Cytat:
Napisał Rooi
po czym napisalas, ze
ocenilas po zapowiedziach, jak to sie bedzie czytalo? czy to ma sens?
|
Pozwolę sobie coś do zacytowanego zdania dodać:
Cytat:
ecz czegoś, co będzie mi się miło, lekko i przyjemnie czytało, ot tak dla rozrywki
|
Jak wyżej napisałam - żaden ze mnie humanista, nie mogę więc ocenić 'jakości' tekstu, zwłaszcza, gdy znam tylko tytuł. Mogę jednak stwierdzić, czy
raczej będzie mi artykuł odpowiadał, czy też nie. W tym przypadku skłaniam się bardziej ku tej drugiej odpowiedzi. Dlaczego? Zapowiedź chyba miała być zabawna. Jednak... Mnie 'ciocie chryzie' w ogóle nie bawią, a tym bardziej 'gwiazdorstwo na forum'. Co więcej - spotkałam się z wieloma tekstami o tej samej tematyce (jest to raczej popularny temat) i żaden ani mnie nie bawił, ani tym bardziej zainteresował. Owszem, inne forum, inni ludzie, może więc być inaczej... Jednak widząc 'chryzię' w tytule szczerze wątpię.
Mogę podobnie wypowiedzieć się o reszcie tekstów, lecz nie ma to raczej sensu. Moim zdaniem (wedle zapowiedzi) brakuje różnorodności tekstów, wszystkie napisane są 'na jedno kopyto'. Wydaje się, że mają być zabawne, czasem wręcz groteskowe, lecz nie każdemu takie poczucie humoru może odpowiadać.
@down
Tego się nie spodziewałam OO. Mówienie więc, że gazetka jest super jest ok, zaś krytykowanie jej jest zue i niedobre? Do nikogo się nie przyczepiłam, wyjaśniam jedynie, dlaczego uważam tak, a nie inaczej. Lecz jeśli moje posty tu przeszkadzają to grzecznie wyjdę i nawet zamknę za sobą drzwi...