Cytat:
Napisał agnieszka130187
Mam pytanko odnośnie roślinek. Otóż mój Sim miał pragnienie zerwać roślinkę, gdzieś w mieście. Zerwałam krzaczek śmierci z cmentarza i ok spełniło się. Zauważyłam też, że obok miejsca, gdzie można podjąć karierę przestępcy rośnie roślinka, którą można karmić. Mam pytanie, gdzie w Riverviev i SV rosną jakieś ciekawe roślinki, których owoce można zawędzić ? Chodzi mi o parcele publiczne jak i domy rodzin.
Mam też pytanie dlaczego mój Sim nigdy nie dostał jeszcze okazji związanej z ogrodnictwem, chciałabym dostać te roślinki, które można zdobyć tylko przez tzw. okazję...
|
Ciekawe roślinki? Na pewno wiesz, gdzie znajdują się kwiaty śmierci, więc nie będę pisał. Wiem tylko, że w SV u Koffiego w ogródku znajdziesz ogniste owoce. W Riverview omniroślina rośnie z tyło za ośrodkiem naukowym. W SV pewnie wiesz, że jest ona też w ogrodach ośrodka. Ale omnirośłina nie ma owoców, więc nie zwędzisz

A co do tych wyzwań - to pojawiają się one dopiero jak rozwijasz ogrodnictwo. Jeśli nie masz punktów ogrodnictwa to nie pokarzą Ci się wyzwania