View Single Post
stare 17.08.2009, 12:45   #5
mienso
Guest

Domyślnie Odp: Pasaż Segoe

Doprowadziłeś mnie do czarnej rozpaczy. Ja - postrzegana jako zakonnica - zwykła kobiecina, budowałam sobie po cichutku w moim kącie, mój własny "pasażyk" z McSimem, biblioteką, mieszkaniami, itd. A tu takie zaskoczenie - ktoś zauroczył użytkowników swoim pasażem. No i co ja mam teraz począć? Oczywiście, uruchomię Simy i zacznę budować coś, czego jeszcze nie zaprezentowaliście.

Dobrze, a teraz skończę już z tym użalaniem się i przejdę do oceny Twojego projektu. Otóż, bardzo mi przypadł do gustu. Jedynie te fotele w "holach" mnie rażą i ta kawiarnia/restauracja (zapomniałam) w fioletowych barwach. Ta knajpka byłaby ładna w tym fiolecie, ale gdyby była nowoczesna, a łączenie babcinych i dziadkowych foteli z nowoczesnymi stolikami to nie wiem, czy to jest pewien styl i Ty masz świetny gust, a ja nie, czy po prostu to jest według Ciebie coś fajnego, albo może chcesz zapoczątkować nową erę w dekorowaniu wnętrz.

Myślę, że jeśli sobie ustalasz pewną koncepcję to musisz się jej trzymać. Jeśli cały budynek na zewnątrz jak i wewnątrz jest nowoczesny to zastosuj to wszędzie. Oczywiście, możesz zrobić DziadekRoom, ale taki jakby oddzielony od tego szumu, surowizny (chodzi o kolory). Może ta knajpka gdyby została przeniesiona (według mojej koncepcji ;p) na ostatnie piętro budynku i gdyby miała panoramę na miasto, byłaby pomysłem trafionym w dziesiątkę...

No, to to jest taka moja skromna i krótka sugestia odnośnie Twojego projektu ().
9