View Single Post
stare 18.08.2009, 20:13   #4
magTom
Guest

Domyślnie Odp: Mroczne strony EA Store

U mnie rzeka jest dość płytka, a poza tym nie mówię, że ja chce się utopić, tylko że tak byłoby najłatwiej A nawet jeśli to przecież ludzie by zauważyli i by coś zrobili. Nieważne Teraz jestem przytomny. Muszę pomyśleć...

Gdyby cały świat się podpisał nie byłoby by problemu(), ale to trochę ponad nasze siły Myślę dalej...

Gdyby wysłać superszpiega do komputerów administracyjnych Store mógłby skasować stronę, ale to też nie wystarczy, bo to jest bardziej skomplikowany system. No i to też byłoby nierealne.

A wracając do realiów: pomimo, że w moim otoczeniu(w szkole, w rodzinie, innych osób) jestem uważany za dość mądrego i pomysłowego, to nic ta moja wiedza nie chce pomóc Powinni w szkołach uczyć jak rozwiązywać takie problemy Może zamiast wysyłać petycji od graczy, których podpisów trzeba 10000, powiedzieć o tym kilku prezydentom(Polski, Anglii, Francji, Niemczech itd.)? To dobry pomysł, ale nie sądzę by np. nasz prezydent był tym zainteresowany(no bo jakżeby inaczej). Jeśli już to większa szansa byłaby u Obamy chociaż pewnie w większości to głupi pomysł Hehehe...Myślmy dalej
  Odpowiedź z Cytatem