View Single Post
stare 20.08.2009, 17:50   #3
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Ciepły kąt- by Avonlea

Więc tak- widzę znaczną poprawę w stosunku do poprzedniego domu, ale to nie znaczy, że nie mam zastrzeżeń:
najpierw bryła
- dach jest zbyt nieregularny, nie musiała korzystaść z jego automatycznego nanoszenia, bo tak to przynajmniej wygląda
- Drzwi bardziej posawałyby na tej ścianie prostej- tak są dziwnie schowane, a płot ogranicza dostęp do nich
- na ścieżce do drzwi są poustawiane lampki- jak przepali się żarówka ktoś w nocy może sobie rozbić o nie ryja.
- przydałoby się jeszcze jedno drzewko koło samochodu

Wnętrze-
- źle zorganizowany przedpokój, ma taki niewygodny kształt ^^
- żeby iść do jadalni trzeba przejść przez kuchnię, w której trudno utrzymać czystość. Goście nie będą zadowoleni Strasznie niepraktyczne
- w jadalni zasłony nie pasują do okien
- w łazience wanna powinna byc w drugą stronę- ten bok który jest od zewnątrz powinien być od wewnątrz- tamten drugi jest cały biały i głatki
- w tym kąciku za łóżkiem w sypialni jest straszny niepożądek i nieład- wszystko tak jakos luźno poukładane

ogółem- może Ci się wydawać że wytknąłem błędów dużo, ale wcale nie wykluczają one tego, że domek mi się podoba i jak już mówiłem- jest o niebo lepszy od poprzedniego. Jezelibym mial oceniac od 1 do 10 dostałabyć 9

pozdrawiam