24.08.2009, 22:34
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Ja szczerze mówiąc nie miałem z nim do czynienia. Ale myślę że jakbyście go zostawili w spokoju i nie nakręcali go tak to i on dałby wam spokój. Co nie zmienia faktu iż popieram koleżankę Chyzię w tym że poruszyła tę sprawę donosicielstwa (za którym tez osobiście nie przepadam) To wszystko tu to virtual (tak tak nie płaczcie, taka jest prawda) ludzie są tu wirtualni, problemy są wirtualne, sprzeczki itp. Co za tym idzie ten ogól trzeba brać z przymrożeniem oka, półżartem półserio. Pokłóciłeś się z kimś no dobra kit z nim, wisi mi to. Ktoś Cię wyzwał. Dobra niech powie swoje i niech spada. Oczywiście mowa tu o "normalnych" wyzwiskach, a nie ty s***, ch***, k**** Jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić. Przywołam się tu do mojej starej sygnatury: "Mędrzec nie mówi tego co wie, głupi nie wie co mówi." Chociaż że bardziej pasowałoby tu: "Odpuść, bądź mądrzejszy/a" Tak więc ja bym radził mądrzejszej osobie się wycofać i uszanować swoją godność.
Nie wiem, to moje zdanie możecie się z nim zgadzać albo i nie. Więcej się nie będę wypowiadał na ten temat. (chociaż nie wiem po co w ogóle się wypowiedziałem )
pozdrawiam.
|
|
|