View Single Post
stare 26.08.2009, 10:07   #45
Natix

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia

Mój sim złowił skrzynię z ćmą i świeczką w środku!

Edit : Mam jakieś szczęście co do łowienia! Ostatnio moja simka łowiąc ryby złowiła skrzynię. Wyświetlił się komunikat, że w środku jest " Tajemniczy Pan Gnom ". Gdzieś na tym forum przeczytałam, że ktoś znalazł takiego w katakumbach. Ten ktoś twierdził też, że gnom zmienia miejsce w którym się go postawi. Nie uwierzyłam, do czasu gdy zorientowałam się, że gnom, zamiast stać grzecznie przy drzwiach, gdzie go postawiłam, leży piętro wyżej w pozycji sugerującej, że śpi. Najlepsze było to, że gdy postanowiłam sprawdzić ile kosztuje, okazało się, że 1000 simoleonów. Nie sprzedałam go, a następnego simowego dnia znalazłam go na balkonie z uniesioną nogą...

Kolejne dziwne wydarzenia :
Podczas Sąsiedzkiego Maratonu Grillowania w CPM* moja simka Amelia zaczęła rozmawiać z cudzoziemcem z Francji. Gadali tak chyba z 3 simowe godziny, aż w końcu Amelia ( mężatka ) zapytała sima o partnera. Ten powiedział jej, że jest singlem. I na pasku pojawiło się, że Sim ...( imię sima ) uważa, że simka Amelia jest w porządku.
Wtedy mąż Amelii, Michał, wkurzył się (!) i zaczął wyzywać tego francuza.
I kiedy tak drwili i twierdzili że ich matki są lamami doszło do bójki w której wygrał Michał. A potem... zaczął flirtować z tym cudzoziemcem...
Nie, no po prostu konałam ze śmiechu, kiedy Amelia zrobiła mu za to awanturę ( intertrakcja ''zdenerwowanie'' ).

Ostatnio edytowane przez Natix : 13.04.2010 - 17:14
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem