View Single Post
stare 26.08.2009, 20:20   #1
Nieidealna

Reputacja: 10
Domyślnie Częste błędy w Simsach

Witam.
Simsy cały czas mnie uraczają różnorakimi błędami.Niedawno pisałam o wybieraniu Simów,teraz jest już ok,ale właśnie pojawił się kolejny błąd
Kiedy wybieram innego Sima i wejdę w jego kontakty,a potem wybiorę innego Sima,to kontakty właśnie wybranego Sima są takie same,jak poprzednio wybranego,np.wybieram mamę pewnego dziecka,wchodzę w jej kontakty,a potem wybieram to dziecko (po lewej stronie) i ma ono zupełnie takie same osoby w kontaktach i takie same relacje z nimi jak mama.Niby to w niczym specjalnie nie przeszkadza,ale nie mogę zobaczyć,kogo znają inne osoby w rodzinie,bo zamiast ich kontaktów są tam kontakty Sima wybranego jako pierwszego.Czy może to być efekt częstego używania kodu "testingcheatsenabled true"?Reinstalka nie wchodzi w grę,bo mam wszystko porobione w tej rodzinieOprócz tego nie mogę dzwonić do znajomych.Jak naciskam na telefon (czy na ten w wyposażeniu,czy na domowy) i klikam na opcję np.pogawędki,interakcja automatycznie znika.Za to po usługi i o urządzanie przyjęć mogę dzwonić.Wcześniej nie miałam takich błędów.
Nieidealna jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.