View Single Post
stare 26.08.2009, 20:38   #3
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Cytat:
Napisał blueparadise Zobacz post
Heh... Ale zauważ, że nie tylko ja tak mówię.
To to juz sama nie wiem, czy cie nudza nowe simsy, czy nie. Za kazdym razem mowisz cos innego. Najpierw nudza, potem nie, teraz znowu. Nie widze sensu w dorabianiu ideologii typu "nudzi mnie TS3 wiec sciagnelam sobie z internetu a nie kupilam" Owszem może i zwisa ci to i powiewa (moja opinia), ale mnie zwyczajnie dziwi jak mozna grac w gre, ktora nudzi. Przeciez gra ma dostarczac z zasady rozrywki. Jakby mnie nudzila, to bym grala w cos innego. Dlatego wspomnialam o tym marnowaniu czasu. We wszystko trzeba wlozyc minimum wysilku. Nawet najsmieszniejsza komedia nie rozbawi jesli sie siadzie przed ekranem i powie "prosze mie rozsmieszac". Trzeba chociaz troche zaangazowac sie w akcje. No ale jak fgilm jest baenadziejny, to go wyłaczy sie po paru minutach a kaza proba ogladniecia bedzie katorgą na wlasne zyczenie i marnowaniem czasu. Nawet jesli nie zaplacilo sie za bilet do kina tylko sciagnelo z internetu i oglada na swoim komputerze. Nie wiem, moze ja jestem skrzywiona, bo mam bardzo malo wolnego czasu.

Owszem nie tylko ty tak mowisz. Ja wiem, ze jakas gra moze nudzic, moze nie wszystkim sie podobac. Ja nie widze tylko sensu jak mozna w taka gre nadal grac

Ostatnio edytowane przez Mamełe : 26.08.2009 - 20:41
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem