View Single Post
stare 31.08.2009, 11:03   #8
kucha
Guest

Domyślnie Odp: Alexsis House

Bryła domu całkiem fajna, ale ja jak zwykle muszę się do czegoś przyczepić ^^ więc w bryle nie podobaj mi się te okna przy samym kancie ścian, sam kolor ścian - mogłaś zdecydować się na jeden chociaż nie jest aż tak tragicznie i ja bym wstawiła inny daszek, który widnieje na I zdjęciu nad tymi oknami dwoma po prawej. A... i ten balkon I piętro mógłby stać na jakiejś podporze. Ogród jak dla mnie nic specjalnego, nie ma co podziwiać, prawie tak, jakby go nie było.

Kuchnia z jadalnią mi się podoba jeśli chodzi o salon, super jest to okno fajny pomysł, ale dociągałbym jeszcze trochę ściany. Pokoik przejściowy do ogrodu? hmm... nic ciekawego. Łazienka na parterze to więc wszystko ok, gdyby nie ten kran wychodzący z lustra. Pokój dla szkolnego dziecka jest super. Łazienka na górze 1i2 też dobre. Przedpokój mi pasuje Pokój dla dziecka jest fajny, tylko trochę "zimny". Sypialnia ewidentnie super.

Oceniając cały projekt nawet mi się podobał, biorąc pod uwagę, że stawiałaś na prostotę. Widać w nim kolory co mi się podoba i to duży plus ocenka 9/10