Temat: Why me?
View Single Post
stare 01.09.2009, 10:58   #2
Sandy

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: 'Why me?'

Cytat:
Śmiali się wspólnie jeszcze trochę, co sprawiało im niezwykłą przyjemność. Chłopak już chciał się przedstawić, wyglądał na młodszego ale nawet nią zainteresowanego...
- Mylisz się - powiedział groźny i stanowczy głos zza pleców Emmy - Ona jest ze mną.
No po prostu kocham ten moment. Chyba mój ulubiony z całej historii FS "Why me?".

Cytat:
Jej siostra wybuchnęła barwnym śmiechem i upiła łyk gorącej herbaty. Podczas gdy Cathy postawiła przed nią koszyk z pieczywem, pasztet oraz masło orzechowe ( również daleko od Robin )
Między "herbaty", a "podczas" nie powinno być kropki.

Cytat:
Emma z rozbawieniem przyglądała się całemu zabiegowi, pijąc herbatę i przyglądając się swojemu czarnemu wisiorkowi, którego nigdy nie zdejmowała.
Powtórzenie.

Cytat:
Ciemne puszyste włosy, zamieniły się w po wywijane we wszystkie strony stronki.
Powywijane razem. W tym przypadku słowo 'strąki' przez 'ą' ;) Na początku właściwie (jak na blondynkę przystało) nie zrozumiałam o co chodzi, bo "stronki" to zdrobnienie od słowa "strony" ^^'

Nic więcej, oprócz tego co już wymienione nie wypatrzyłam :) No i po takiej końcówce nie oczekuj, że będziemy czekać miesiąc na kolejny odcinek. Szkoła dopiero się zaczyna, więc mam nadzieję, że znajdziesz chociaż trochę czasu ;) No bo jak tu nie stęsknić się za tym blondwłosym, zimnym draniem? :P