View Single Post
stare 01.05.2004, 12:15   #272
likagirl
Guest

Domyślnie

"Zakręcony świat" odcinek 10

-Asiu!-krzyknęła Marta i obudziła córkę-Asiu wstawaj, to tylko zły sen.
-A ja myslalam że ten potwór, on mnie gonił i...oh, nieważne.-powiedziała Asia
-Coś ci sie przyśniło.A teraz wstawaj.Dzisiaj twój pierwszy dzień w nowej szkole.
-Ah, no dobrze.
Asia szybko sie ubrała, uczesała, zjadła sniadanie i wyszła."Ciekawe jak tam będzie" myslała.Weszła do szkoły i tak sie spieszyła że przez przypadek wpadła na pania dyrektor.
-Ja przepraszam-tłumaczyła się Asia-To tak wyszło.
-Nic nie szkodzi drogie dziecko.Jesteś Asia Swink, tak??-spytała pani dyrektor
-Tak.
-No więc, teraz będziesz chodzić do klasy II c (oczywiście gim), idź do sali nr 18.
Asia poszła więc do sali nr 18.Wszystko było dla niej nowe i takie jakies....inne.Troche się bała, że nowi koledzy jej nie przyjmną, nie zaakceptują.Że będzie musiała sama siedziec w ławce.Ale to tylko jej przypuszczenia.Weszła do sali i spytała się
-Dzieńdobry, czy to klasa IIc?
-Tak.-powiedziała nauczycielka-Dzieci, to jest Asia Swink.Wasza nowa koleżanka.Asiu, proszę usiądź z Dianą.
Asia posłusznie usiadła.Nie wiedziała jak się zachowac.Moze przywitac się z nią? A moze czekac aż ona pierwsza to zrobi.
-Cześć-powiedziała Diana-Nazywam się Diana Fanker
-Cześć-odpowiedziała nieśmiało Asia-Ja jestem Asia Swink.
-Wyglądasz na miła osóbkę.Spotkajmy się dzisiaj po lekcjach w parku o.....16.00 dobrze?
-No dobra.
Tak Asia poznała nowa koleżanke.Lekcje były długie i nudne.W końcu zadzwonił dzwonek po ostatniej lekcji.Dziewczyna wróciła do domu i zdała relacje mamie.Opowiadała kogo poznała i co robiła.Marta znalazła pracę.Pracuje jako kelnerka.Jej córki cieszyły się z sukcesów mamy.Tylko dlaczego ona pracuje nocami?Dziwiła się Asia.Ale cóż, pewnie to 2 zmiana.Była godzina 15.40.Asia szybko wybiegła z domu.Była w parku jeszcze 10 minut przed czasem więc kupiła sobie loda.W sklepie spotkała grupkę osób.Zauważyła że chodza do jej klasy.
Jedna dziewczyna podeszła do niej i powiedziała
-Jesteś tu nowa.Jeśli chcesz byc przyjęta do naszego klubu to musisz zdać test.
-Jakiego klubu?
-Młodżieżowego.Każda osoba w naszej klasie nalezy do jakiegos klubu.Chcesz należeć do naszego?
-No dobra.A co mam zrobić?
-Spotkamy się dzisiaj o 23.00 w tym samym miejscu.Chyba się nie dygasz?
-Nie skad.Będe.
Nagle rozmowe przerwała Diana.Wpadła i odepchnęła dziewczyne
-Iwona!Przestań.Asia jest nowa i jeszcze nie jest gotowa na te wasze sztuczki.
-Jakie sztuczki-spytała Asia
-Ten klub to wredne typy z naszej klasy.Palą i ćpają!Asiu chodźmy z tąd!
-Ah. Asia się boi.....hahaha-nasmiewała się Iwona
-Wcale nie!Przyjdę!-krzyknęła Asia i poszła z Dianą.

CDN

Ten odcinek był długi bo niewiem kiedy napisze nastepny.
  Odpowiedź z Cytatem