Temat: Niepokorne
View Single Post
stare 03.09.2009, 16:23   #2
Vicky
Guest

Domyślnie Odp: Niepokorne

Ups, ale się opuściłam w komentowaniu.. No ale już nadrabiam. Niestety skomentuję tylko ostatni odcinek, bo do poprzednich nie ma sensu wracać (za dużo by się nazbierało ;]), ale daję słowo, że wszystkie przeczytałam, i były super
Co do ostatniego odcinka - ach, jak przyjemnie Jak ja uwielbiam intrygi Judyty ;] Za to coraz bardziej nie znoszę Hani (być może nie należy jej się taka ocena, ale..). Najpierw, jak już przypomniał Hnat, bez żadnego zażenowania powiedziała swojej przyjaciółce o całowaniu się z jej mężem, a potem stała się wielką przyjaciółką Brandy (która już wtedy była wroginią Zosi). Taka fałszywa przyjaciółeczka? A fe ;/
Zastanawiam się, co się stanie z małżeństwem Zosi i Roberta. No i, przede wszystkim, z dzieckiem. Chociaż odpowiedź w zasadzie była w tekście, to cały czas nie jestem przekonana - naprawdę można tak po prostu zamknąć w celi kobietę w tak zaawansowanej ciąży?? Aha, i za co ona dostała tą karę od sędziny?

Poza paroma nieścisłościami fajny odcinek, dobrze się czyta ;] Błędów nie wytykam, bo zrobili to inni. Pozdrawiam i życzę weny

Ostatnio edytowane przez Vicky : 03.09.2009 - 16:25
  Odpowiedź z Cytatem