View Single Post
stare 05.09.2009, 13:01   #5
Hoop cola ^.^
Guest

Blush Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)

Stwożyłam sobie simkę Katrin Ozzborown . Wprowadziłam ja do fajnego domku nie dużego nie małego takiego w sam raz . Większość czasu spędza na hodowaniu roślin . Często wybiera się w różne miejsca w okolicy . Na początku odwiedziła basen i tam poznał dwóch facetów (nie pamietam imion ) Pierwszy był gazeciażem Katrin rozkochala go w sobie i więcej sie do niego nie odzywała . Potem wyruszyła na cmentarz . Poznała tam miłego ducha który poprosił ją o bycie sympatią Katrin zgodziła się . Niestety jej chłopak zniknął z kontaktów gdy nastał dzień . Katrin wiele razy odwiedzała cmentarz ale ukochaneg nigdy nie spotkała ... Kto wie może ktos wysłał go w zaświaty ? Katrin długo potem płakała za duchem . Lecz znalazła pocieszenie w ramionach gazeciarza . Spędzili razem piękna noc . Lecz Katrin Wolała drugiego męszczyznę z basenu . Pojechała do niego w domu zastała tylko żonę która nie raz zdradziła biednego męszczyznę . Katrin czekała na niego aż w końcu się zjawił . Zaczeli flirtować . Ale nie zauważyli żony . Kobieta Wygoniła ich z domu obiecując Donowi ( Imię mi się przypomniało) długa rozmowę . Katrin w drodze do jej domu zapytała Dona czy nie chcial by z nią byc don się zgodził teraz ma zamiar zerwac z żona zabierając syna z po przeniego małżeństwa i Katrin do domu który zostawili mu w spadku rodzice . Planują mieć jeszcze jedno dziecko najlepiej dziewczynkę .
Dalej zobaczę jak im w życiu namieszam . Może Katrin znajdzie Innego meszczyznę albo wróci do Gazeciarza ? Tego jeszcze nie wiem .

EDIT
Katrin nie chce przeprowadzić sie ze względu na swoje rośliny których zabrac nie może gdyż na działce Dona jest ziemia nie kożystna do uprawy !

EDIT
Katrin wyrusza na cmętarz w poszukiwaniu nasion do swego ogródka . Zamiast nasion znajduję ... Ukochanego ducha ! Zakochuje się na nowo i ma zamiar byc z nim a nie z Donem który jak widac interesuję się byłą małżonką !

EDIT
Katrin wysyła ukochanego ducha do labolatorium przeprowadzą na nim badanie które ma go ożywić . Niestety ... eksperyment nie udaj się i Katrin dostaje żywego ducha ! Gdy przyprowadziła go do domu Don wysłał go w zaświaty ....

Ostatnio edytowane przez Hoop cola ^.^ : 06.09.2009 - 07:11
  Odpowiedź z Cytatem