View Single Post
stare 06.09.2009, 12:16   #1
Linea
Guest

Domyślnie Rezydencja Holden by Linea [BRAK ZDJĘĆ]

Slowem wstępu: Nie bło mnie czas jakiś z przyczyn różnych, w końcu dorwałam się do TS3, które o dziwo pięknie i sprawnie chodzą na moim komputerze.
Trójka mnie strasznie zaskoczyła, w pozytywnym oczywiście, sensie - możliwość tworzenia tekstur to po prostu mistrzostwo. ;-)
A możliwość stawiania obiektów po skosie i nie po siatce,bez wklepywania 100 kodów sprawia, że ogrody w końcu wyglądają jak ogrody
Żeby nie zanudzać...

To nie jest moja pierwsza chatka w TS3, pierwszej raczej nie pokażę, bo to było raczej sprawdzanie terenu i w ogóle nie warto ;p
Ogólnie pomieszczenia w domu (zwłszcza górny hall i wucety) nie są tak ogromne jak na fotach, które trochę przekłamują wielkość ;-) - Trochę wyszłam z wprawy jeśli chodzi o robienie korzystnych fot

Do rzeczy:
Dom zamieszkuje rodzina Holden:
- pan domu Gregor Holden, naukowiec z pobliskiego centrum lotów kosmicznych
- pani domu Nadine Holden, znakomita kucharka, z zamiłowania. Poślubiwszy Gregora mogła oddać się swojej pasji, obecnie zajmuje się domem i czasem piecze wyborne torty do pobliskiej kawiarenki.
- Collien Holden - córka, przechodząca dość 'łagodnie' okres dojrzewania. Wzorowa uczennica, pomocna i wrażliwa.
- Erick Holden - najmłodszy potomek.

Zamierzeniem dekoratora było stworzenie przytulnych i nowoczesnych wnętrz, z dodatkami w żywych i ciepłych barwach.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. :-)

Ostatnio edytowane przez Charionette : 04.02.2015 - 22:14

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.