Temat: Niepokorne
View Single Post
stare 10.09.2009, 14:23   #160
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Niepokorne

Cytat:
Napisał Nysia Zobacz post
Osz kurna a myślałam, że Brandy chce pomóc Zofii z dobroci serca, tak bezinteresownie... A tu proszę Pomoc z zyskiem dla siebie. Ale bądź co bądź w jakiś tam sposób pomogła Zosi, bo nie będzie już siedzieć w więzieniu i dzieci może urodzić na wolności... Szkoda, że nie opisałeś w tym odcinku Judyty- jej postać zawsze mnie rozśmiesza. Jest taka bezmyślna i kontrowersyjna, że aż da się ją lubić. Swoją drogą dziwi mnie jej podejście do skradzionych pieniędzy. Jak widać jej plan się nie powiódł... Będzie walczyć o swoje? Czy jednak odpuści? I co najważniejsze skąd ma tyle kasy? A powiesz mi w końcu gdzie umieszczona była kamera, z której obraz miał być rzekomym dowodem (nie licząc oczywiście amatorskiego nagrania komórką -kto go dokonał?-Hania czy Judyta?)? Postawiłam ci dużo pytań Mam nadzieję, że chociaż na cześć mi odpowiesz. Może być tu może być na Pm, może być w następnym odcinku... Szkoda, że to przedostatni odcinek (a może będzie ich jeszcze trochę?)
Pozdrawiam
ahahahaha : D
Nie, źle zrozumiałaś Ja powiedziałem że to miał być przedostatni odcinek, ale jednak przedłużyłem bo nie wiedziałem jak to wszystko tak nagle zakończyć Więc to jeszcze nie jest przedostatni odcinek.

A co do Twoich pytań:
Nie wiem co żeście się uczepili tak tej kamery xP Przecież nigdzie nie wspominałem, że tej kamery nie było, ani też że była. Załóżmy, że była pod okapem. A dlaczego nagranie się zachowało- to wytłumaczenie jest proste- przecież w kamerze nie ma kaset, obraz idzie kablami do jakiegoś urządzonka które zapisuje na DVD, które się cudem nie zwęgliły. Stąd i nagranie Zofii!

Co do kasu Judyty- trochę naświetle sprawę w następnym odcinku, ale myślę, że nie będzie to wielkie zaskoczenie (chyba nie myślicie że sama zarobiła ^^)

A na resztę pytań nie mogę odpowiedź bo by nie było niespodzianej, dziękuję za komentarz

...i czekam na więcej komentarzy