View Single Post
stare 10.09.2009, 17:38   #486
tomek.966
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U mnie Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem. Wyszła ona następnie z Dariusza Marzyciela, a jego syn - Szczepan wskutek wypicia eliksiru młodości przy czerwonej aspiracji stał się dorosłym. Dalej kocha Lilianę Przyjemniaczek. Ta wraz z siostrą poszła na studia, jednak szybko obie zostały wywalone. Liliana zamieszkała w wielkim, nawiedzonym domu wraz z czarownicą Izabelą Dzwonko i robotem sługusem. Po tym jak stała się czarownicą i wampirme otworzyła następnie sklep czarnomagiczny. Angelika zaś zamieszkała w małym domku nad morzem. Daniel zestarzał się, a Marysię wyrzucili z pracy. Angelika zaręczyła się z Damianem Biedakiem. Balbina wyszła za jakiegoś gościa, stworzonego przeze mnie, a jej nowo narodzony syn (ze Sławomirem) posiadł imię na cześć ojca. Kasandra wyprowadziła się z Dariuszem do zbudowanego przez mnie domu. Aleksander udał się na studia, gdzie zakochał się w Brygidzie Niejadek. Kasandra urodziła córkę Kasię i syna Damiana. Przez krótki czas mieszkała u niej Izabela Dzwonko, a Kasandra była wiedźmą. Dariusza porwali kosmici. Powrócił w ciąży ze Stefkiem i Magdą. Kasia Marzyciel stała się nastolatkiem, Stefek i Magda dziećmi a Damian małym dzieckiem.
  Odpowiedź z Cytatem