View Single Post
stare 19.09.2009, 14:06   #487
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Losy Dziwnowa.
Widmo: Oliwka zmarła ze starości. Ofelia wraz z Jankiem wzięli ślub. Sprzedali dom rodziny Widmo zabierając tylko szczątki rodziny Ofelii (pomijając wszystkich uśmierconych NPC, którzy mieli coś wspólnego z Oliwią) Wprowadziłem ich do pięknej willi (własnej roboty). Jasiek został porwany przez kosmitów i urodziła się kosmicka córeczka Nadia Kowal, Ofelia wydała na świat bliźnięta Anię i Hanię Kowal. Niestety trzy dziewczynki zostały uśmiercone wraz z rodzicami w wieku nastoletnim.
Kowal: technik umarł. Janka poznała Kajtka - emeryta rencistę z pochodzenia Wzięła z nim ślub i razem mieszkali w domu Technika. ta mała dziewczynka dorosła i zmarła ze starości Ogółem z rodu Kowal/Zmrok/Widmo nie pozostali potomkowie.
Kamasz: trzech chłopaków flirtowało z córkami Kowalów, ale zaraz po ich śmierci również zostali uśmierceni. Ich ojciec zaledwie 5 dni przed śmiercią jako emeryt ożenił się z Balbiną Biedak, która została teleportowana do Dziwnowa i wyswatana z Kamaszem. W dzien śmierci Kamasza Balbina urodziła mu syna Wespazjana Kamasza. On został starym kawalerem i w końcu zmarł jak wcześniej jego matka balbina.
Dziwak: tymi dziwakami nie grałem.
Papużka: Cecylia została pracoholiczką, a jej męża wykończyłem urzadzeniami do zabawy w ich posiadłości.
TO TYLE>