View Single Post
stare 30.09.2009, 18:14   #41
lay

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forum The Sims- numer 2- 27/09/2009

Nadal średnio, chociaż trochę lepiej, niż poprzednim razem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to fakt, iż strona lekko mi się rozjechała. Tworząc poziome linie oddzielające poszczególne fragmenty pamiętajcie o tym, że nie każdy ma rozdzielczość 1900 x 1200, a czytanie tekstów i jednoczesne przewijanie ich w poziomie do przyjemności nie należy.

W dziale 'polecane filmy' przydałoby się chociaż parę screenów z youtuba.

Wywiad o wiele za krótki. Szczerze mówiąc liczyłam, że dowiem się czegoś więcej o Pannie N. (tak jakoś ). Niestety, zadane pytania w ogóle mi tego nie umożliwiły. Były trochę… banalne i niezbyt ciekawe. Nie rozumiem także, dlaczego na każdym forum widzę określenie 'to forum schodzi na psy'. Zaczyna się to robić nudne. W dodatku, jakoś nie przekonuje mnie wywiad z trzema osobami na raz. W tej formie nie ma możliwości pociągnąć jakiegoś ciekawego wątku, poprosić o rozwinięcie danej odpowiedzi.

Z działu dot. gry najbardziej zainteresowała mnie recenzja wiedźmina. Niestety, już po paru chwilach jej lektury zniknął uśmiech na mej twarzy. Urwane zdania nie łączące się z całością, zbędne entery… Ciężko mi się to czytało. Niektóre fragmenty zostały lekko naciągnięte, jak ten o optymalizacji gry… Poza tym, zostało w niej umieszczone zbyt wiele kwestii dyskusyjnych, z którymi można by się nie zgodzić (wiem, że coś takiego ma miejsce w recenzjach, lecz nigdy nie zwróciłam na to aż tak uwagi).

Brakuje działu dot. książek ;].

@down
Nigdy nie byłam dobra z rozróżniania gatunków literackich ;x.

Ostatnio edytowane przez lay : 30.09.2009 - 18:39
lay jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.