Temat: Szansa
View Single Post
stare 01.10.2009, 15:36   #332
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Szansa

Zdjęcia są takie jakie są, gdyż mam nowy monitor, a w związku z tym musiałam zmienić rozdzielczość w grze. W standardowej wielkości nie wychodziły tak jak wyjść powinny, dlatego też wszystkie są "machnięte" print screen-em. W następnym odcinku postaram się je odpowiednio zmniejszyć (zostawiłam je takie bo chciałam wiedzieć jaka będzie Wasza reakcja)

Dziękuję za wszystkie dotychczasowe komentarze
I słowa wyjaśnienia ( i nie tylko) dla czytelnika, którego komentarzy najbardziej się boję (naprawdę!)
Cytat:
Napisał Hnat
Raduje się serce, raduje się dusza", gdy widzę kolejny odcinek mojego ulubionego FS - i to po tak długiej przerwie.
ULUBIONEGO? <przeciera oczy ze zdziwienia>
Cytat:
A przechodząc do grzebania w fabule - żałuję, że nie ma opisów odczuć L.
Przyznaję się, zrobiłam to specjalnie. Ciężko było mi zebrać w kupę myśli i uczucia, jakie miałyby droczyć Lily (pisząc ostatni odcinek naważyłam sobie niezłego bigosu z tymi przemyśleniami...).
Cytat:
Czyżbyś wyznawała tezę G.G. Marqueza, że (cytat może być niedokładny) "historia to koło, które obracałoby się w nieskończoność, gdyby nie postępujące i nieodwracalne zniszczenie osi"
Wiesz, nie mam wybranych takich jakiś "twierdzeń" o życiu wg których przeżywam swoje dni, aczkolwiek przy AND obrałam sobie za "patrona" znane powiedzenie, że "historia lubi się powtarzać" i tego trzymałam się konstruując fabułę wszystkich części AND.

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.10.2009 - 15:39
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem