Temat: Szansa
View Single Post
stare 01.10.2009, 20:16   #2
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Szansa

Cytat:
Napisał Hnat
Zawsze można zmienić wielkość w "IrfanView".
I w innych programach ;] Ja obrabiam zdjęcia w PhotoFiltre, a przeglądam w IrfanView.
Cytat:
Hmmm... Boisz się, że zostaniesz zlinczowana na forum za "znęcanie się nad biednym Dastusiem"? :-D
Ofc, że nie
Cytat:
Ale tak bardziej na serio: boisz się, że fabuła poszła w tym kierunku (wszak przemyślenia L. otwierają drogę do całej serii dziwnych zdarzeń), czy też frapujesz się tym, iż ujawniłaś ten swoisty zwrot akcji (?) - bo może pierwotnie te refleksje miały się pojawić później?
Fakt, musiałam zmieniać fabułę i przez co FS się skróci o co najmniej 3 odcinki, nie licząc epilogu (w pewnym sensie ułatwi mi to robotę przy dalszych odcinkach- tak, znowu poszłam na łatwiznę, ale to tylko dlatego, że tak będzie mi łatwiej i nie wpadnę w kolejne kłopoty. Poza tym- nie ukrywajmy- FS ciągnie się i ciągnie, ja już mam dość pisania, a mimo to staram się, żeby odcinki wychodziły jak najlepiej. Takie resztki zapału, powiedzmy.)
Tych przemyśleń Lily w ogóle nie było w planie i stąd ten cyrk.

Zakończenia... Powiem tyle, że szykuje się mieszanka- z pewnych propozycji po trochu+modyfikacje. I jeszcze będę musiała się nad czymś zastanowić, o czym mi przypomniałeś (za co bardzo dziękuję

Wszyscy wściekli na Lily- aż boję się pomyśleć co powiecie przy następnym odcinku
I jestem naprawdę mile zaskoczona taką ilością komentarzy! A jeszcze parę miesięcy temu tak narzekałam na ich brak...

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.10.2009 - 20:22
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem