View Single Post
stare 08.06.2003, 18:55   #5
...:::DAGA:::...
Guest

Domyślnie

więc tak:

Ściany, podłogi i dachy
Od podłogi aż po dach, mamy pełno nowych stylów dla rezydencji Twoich simów. Przemaluj, przemebluj, przedywabuj domostwa Simów w stylu odpowiednim dla nowych członków elity prawdziwie sławnych i bogatych.

Sława
Dzielnica showbiznesu pełna jest alterier zdjęciowych, planów filmowych i przeróżnych innych miejsc, w których simowie mogą walczyć o sławę. Są one obsługiwane przez personel, którego wymagania musisz spełnić, aby odnieść sukces. Ustal właściwą sekwencję, a zyskasz sławę i majątek.

Styl życia
Zrelaksuj simów w salonach odnowy lub w symulatoże nie ważkości. Niech ćwiczą swoje role przed biblioteczką z popiersiem Szekspira lub nurkują z akwalungiem tuż za drzwiami swoich domów. A jeśli Twój Sim woli po prostu oglądać telewizję, z pewnością ucieszy się z nowej anteny satelitarnej, znacznie zwiekszającej liczbę kanałów w domowym odbiorniku.

Informacje te przepisałam z książeczki dodanej do płyt (mam pierwszy orginał!). Mogłabym napisać więcej ale jeżeli mam to robić na darmo... jeżeli chcecie napiszę więcej.........