"Zakręcony świat" odcinek 12
-Aska, o jakim chłopaku mówisz?Nie rób sobie jaj-zdenerwowała się Iwona
-Ale przecież to twoja sprawka!To ty nasłałaś tego chłopca zeby mnie nastraszył!Bo skąd by wiedział jak ja i ty mamy na imie.
-Ale....Przysięgam to naprawdę nie ja!-krzyknęła Iwona "Asia próbuje mnie przestrraszyć, nie uda sie jej to" pomyslała
-Ale Iwona co będziemy teraz robić?Wracajmy...
-Chyba się nie boisz!haha.Spoko, zaliczysz tylko test.Chodźmy.
I poszły.Szły przez ciemny las.Nagle deszcz zaczął padać.Przyspieszyły kroku i doszły pod stary dom.Wyglądał jak królestwo straszydeł.Asia nie chciała tam wchodzić ale Iwona nalegała.Weszły do srodka.Wszędzie był kurz i dużo pajęczyn.Szły po schodach na piętro, do ciemnego pokoju.Ktoś tam był. Dwaj chłopacy siedzieli na sofie paląc papierosy i przypatrowali sie dziewczynom.Wyglądali na 16 latków, dwa lata więcej niż one.
-Chodźmy z tad-szepnęła do Iwony Asia
iwona nic nie odpowiedziała.Usiadła obok chłopaków i pocałowała jednego w policzek i powiedziała mu coś na ucho.Po chwili chłopak wstanął z sofy i podszedł do Asi.Objął ją rękoma i położył na sofie
-Co ty robisz!-krzyczała Asia-Puszczaj!Iwona pomocy!
Chłopak jednak nie przestawał.Rozpiął Asi bluzke i zaczął ją całować po szyii.
-Przestań słyszysz!-krzyczała ale na daremnie.Kamil (tak nazywał się chłopiec) ściągnął Asi bluzke.Asia została w staniku i spodniach.Zakrywała się rękami i krzyczała........
CDN
|