Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?
jako,ze właśnie dostałam nowe wydanie "Die sims das offizielle magazin" i jest w nim obszerny artykuł na temat dodatku,wiec pokrótce go skrócę
Nie jest to dodatek o Podróżach,mimo,ze dochodzą trzy miejscowości i tak we Francji Champs Les Sims,w Egipcie Al Simhara i w Chinach Shang Simla,sa to miasta,które nasz sim ma odkrycia,aby przejść na kolejny Visa-Level.Mamy dwie możliwości,aby wysłać naszego sima w któreś z tych miejsc albo wybrać opcje w telefonie albo w komputerze,możemy również zdecydować czy któryś z członków rodziny dołączy do nas.Nie zapomnij poszperać w szafie,aby odpowiednio ubrać sima,wraz z dodatkiem dojdą nowe ciuchy,buty i akcesoria.Twój sim będzie nocował pod namiotem-nie doczytałam jeszcze czy są jakieś hotele,w warunkach spartańskich.Namiot możesz rozbic,gdzie tylko przyjdzie Ci na to ochota,gdyż Egipt zdobywać będziesz ...pieszo,Francję na rowerze,a w Chiny na skuterze.Odkryj kulturę tych miejsc,odweidz miejscowy bazar,na którym kryje się masa niespodzianek.W Egipcie trzymaj się z daleka od rzeki,gdyż nie tylko pływają w niej nowe gatunki ryb-czasami niebezpiecznych,ale również krokodyle.Tylko doświadczony sim poradzi sobie z nimi i będzie mógł je złowić.Koniecznie powinieneś zaprzyjaźnić się z tamtejszymi simami,gdyż dojdą trzy nowe cechy oraz narodowe potrawy,których nie tak łatwo się nauczyć.
Naucz się cechy Fotografia,aby moc aparatem robić fajne zdjęcia,jako pamiątki z podróży oraz dojdą nowe pragnienia.
Oprócz Fotografii będzie można nauczyć się sporządzać nowe napoje-nektary.Nauczysz się tego we Francji,gdzie będziesz mógł znaleźć masę nowych nasion-winogron,które będzie trzeba...podeptać,aby przyrządzić napój albo użyj do tego maszyny-coś jak sokowirówka.Sporządzaj nowe przepisy i ucz się sam sporządzać nektary np. dłuższe leżakowanie owoców,tym lepsza jakość nektaru.Te cechy przydadzą Ci się w ogrodzie i w kuchni.
Sztuki walki nauczysz sie w Chinach od mistrza,a trenować będziesz na...manekinie.Do szybkiej nauki przyda się roziniecie cechy Dyscyplina-Zdyscyplinowany(nie wiem jak to przetłumaczą).Dzieki czemu Twój sim będzie mógł gołymi rękoma rozbijać kamienie albo weźmie udział w zawodach.Ta umiejętność przyda się bardzo w Egipcie,jak spotkasz Mumie.
Na razie tyle.
|