A wiecie, ile ja rzeczy chcę?! ;]
Dzięki za kolejną porcję Waszych opinii

(ha, cisi wielbiciele wychodzą w końcu z ukrycia!

)
Sandro, pozwolisz, że skomentuję Twój komentarz (masło maślane...).
Fakt, nie ukrywam, że potraktowałam Dustina tak "po macoszemu". Jak zasłynął w AND2, tak w AND3 jest tylko "dodatkiem" do życia Lily. Niestety tak to wygląda

(wg mnie samej "Szansa" jest FS bardzo niedopracowanym i ta sprawa z Dustinem także sprawia, że ono takie jest)
Rudek... Jeszcze się pojawi- Lily zwróci się do niego o pomoc. Jeszcze prócz tego miałabym pomysł na taki jeden wątek, ale nie wiem czy to wypali... Heh, już wiem nad czym będę dzisiaj dumała przed zaśnięciem (za około pół godziny!)
Obecnie mam 2/3 wszystkich odcinków. Nie musiałaś się nawet spieszyć z tym czytaniem, bo kolejne pojawiają się rzadko

Szkoła daje popalić, dlatego w tygodniu za bardzo nie mam kiedy siąść do pisania (tym bardziej, że nierzadko mam zwał pisania, ale z polskiego...)
Ten tydzień zapowiada się na luźniejszy, bo część nauczycieli wyjeżdża do Niemiec i lekcje nam się skrócą. Miejmy nadzieję, że przy większej ilość czasu znajdzie się kilka godzin na tekst (2 co najmniej)+1 godzina na zdjęcia, no i co najmniej 15 min na wystawienie na widok publiczny. Bądźcie dobrej myśli i czekajcie cierpliwie

Myślę, że się Wam to opłaci
EDIT: I napisałam troszkę

Tą mniej ważną część odcinka, ale na tą ważniejszą nie mam na razie weny.