View Single Post
stare 12.10.2009, 14:37   #14
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: To jest to czego chcę

Ale dymki z myślami Simów i kryształki jak były tak są! I te chałupy dwie takie same jak w innym Twoim VS (tytułu nie pamiętam).
Na razie obejrzałam 1 odc. i mogę powiedzieć tyle, ze fabuła mi się nie podoba. Infantylna, bez żadnego przemyślunku. Ze stratą matki można zrobić takie cuda wianki, jakich Ty sobie nawet nie wyobrażasz! Fabułę da się tak urozmaicić, że stworzy się z tego serial każdego typu (od romansów przez sci-fi, na horrorach kończąc).
Wyższa szkoła jazdy, ale- dla chcącego nic trudnego ;] (heh- i z tego punktu oceniła Cię forumowa pisarka)
Jednak dopóki nie nauczysz się robić dobrych ujęć nici nawet z najlepszej fabuły (chociaż widzę, że często jest tak, że jedno z drugim idzie w parze- tekst dobry, obraz także)

I zamiast gadać czytelnikom, że są ślepi, radzę Tobie otworzyć oczy i poprawić te błędy, które oni wyłapują.
Wśród komentujących widzę tych, którzy rzeczywiście się na tym znają albo mają więcej doświadczenia z filmem od Ciebie. Warto ich słuchać póki jeszcze pochylają się nad Twoimi dziełami.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem